Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі відкрилась ХІХ спеціалізована виставка «Домобуд – Весна – 2011»

17 березня 2011 - 10:12

З відкриттям ХІХ спеціалізованої вистави «Домобуд – Весна – 2011», яке відбулося у Запорізькій торгово-промисловій палаті, її учасників привітала заступник голови обласної державної адміністрації Лариса Мефьодова.

Спеціалізована виставка проходить у Запоріжжі за сприяння Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Учасниками ХІХ спеціалізованої вистави «Домобуд – Весна – 2011» стали понад 120 підприємств з восьми регіонів країни, а також компанії з Росії, Італії, Чехії, Польщі. Загальна виставкова площа займає понад 4000 кв.м.

Основні напрямки, які представили компанії-учасники виставки, – будівельні матеріали та послуги, вікна, двері, фасади, архітектурні та фасадні рішення, будівництво котеджів, освітлювальна техніка, системи інженерного оснащення та інше.

- Відкриття цієї спеціалізованої виставки - це завжди знакова подія для всіх її учасників. Кількість компаній, які виявили бажання представити свою продукцію та послуги, свідчить про те, що у будівельній галузі спостерігаються позитивні тенденції. Не такі стрімкі, як нам би хотілося, та все ж це рух вперед. Сподіваюся на те, що ділові зустрічі та семінари, які відбудуться у рамках роботи виставки, сприятимуть активізації економічної діяльності підприємств галузі, - звернулась до присутніх заступник голови облдержадміністрації Лариса Мефьодова.

Ознайомившись з експонатами виставки, Л. Мефьодова зацікавилась новітніми технологіями, які спрямовані на енергозбереження, гідро- тепло- та звукоізоляцію, що представлені на виставці. За словами посадовця, ці технології є актуальними в умовах сьогодення і повинні бути належно представлені на сучасному ринку будівельних матеріалів та технологій.

Графік роботи виставки: 17, 18 березня - з 10.00 до 18.00,  19 березня - з 10.00 до 15.00.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні