Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

24 березня в приміщенні КЗ «Обласна бібліотека для дітей "Юний читач" Запорізької обласної ради управлінням культури і туризму облдержадміністрації було відкрито заключний захід обласного туру Всеукраїнського конкурсу Найкращий читач України – 2011"

24 березня 2011 - 11:50

24 березня в приміщенні комунального закладу «Обласна бібліотека для дітей "Юний читач" Запорізької обласної ради управлінням культури і туризму облдержадміністрації було відкрито заключний захід обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України – 2011". У ньому взяли участь найактивніші читачі з міст та районів Запорізької області та міста Запоріжжя. Вони демонстрували свої знання класичної та сучасної літератури, відповідаючи на запитання літературної вікторини, ділилися своїми думками з приводу пріоритетів у читанні.

Титул "Найкращий читач України – 2011" отримали двоє найкращих: Александрова Аліса, учениця 6-го класу Приморської ЗОШ № 1та учень 7-го класу ЗОШ № 23 м. Запоріжжя. Вони нагороджені Дипломами, книгами та поїздкою до м. Львів з 28 квітня по 2 травня цього року, де матимуть можливість взяти участь у Фестивалі дитячого читання "Книгоманія", зустрітися з найвідомішими українськими дитячими письменниками, поспілкуватися з ровесниками – книгоманами, здійснити захоплюючі екскурсії містом.

Всі інші учасники обласного туру також не залишились без нагород, вони отримали дипломи та цікаві книжки від організаторів Конкурсу та спонсорів, якими виступили обласні краєзнавчий та художній музеї та обласна універсальна наукова бібліотека ім. Горького. Крім того, ДНДП інституту Титану, Запорізьке відділення профспілки таксистів України та приватний підприємець Володимир Коляка надали грошову допомогу для організації екскурсії учасників обласного туру Конкурсу на о. Хортиця та до комплексу "Запорізький дуб", а ресторан "МакДональдс" виділив подарункові набори "Хеппі міл" для переможців Конкурсу та учасників концертної програми. В день проведення Конкурсу в бібліотеці були відкриті виставки: дитячого малюнка – "Серед зірок та сузір’їв", моделей техніки – "Від моделювання – до майбутньої професії", виставка-експозиція виробів з солоного тіста художника-оформлювача Катерини Разумейко "Фантазії мовою тіста", книжкові виставки: "Молодь: про неї і для неї", "Техніка + інновації = майбуття".

Читайте також

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців

СБУ викрила «суддю» з Мелітополя, яка виносила сфабриковані вироки місцевим мешканцям

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області