Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці просять ще не відключати опалення

20 квітня 2011 - 08:45

В обласній державній адміністрації відбулася «пряма лінія»

В обласній державній адміністрації відбулася «пряма лінія», під час якої на зв’язку з жителями регіону був заступник голови-керівник апарату ОДА Станіслав Лимарчук.

Далеко не всі проблеми, які порушували запоріжці під час спілкування,  знаходяться в компетенції обласної виконавчої влади. Однак кожен, хто додзвонився за номером «прямої лінії», був почутий представником обласної виконавчої влади.

Зокрема, поспілкувалися з посадовцем  дві жительки вул. Єнісейської у м. Запоріжжя. За словами Лідії Лапко та Валентини Соболь із закінченням опалювального сезону Запорізький алюмінієвий комбінат, який опалював будинки вулиці, планує відключити і гарячу воду, що викликає занепокоєння місцевих жителів.

Станіслав Лимарчук обіцяв стурбованим жінкам вивчити ситуацію та доручив спеціалістам ОДА підготувати проект листа до Запорізької міської ради.

Також двічі на телефон «гарячої лінії» зателефонували з Енергодара. Їхні скарги стосуються  підприємств теплоенергетики, які, на їх переконання, відключили опалення при низькій температурі повітря. Крім того, жительки Енергодара незадоволені якістю послуг житлово-комунального господарства. За дорученням заступника голови ОДА буде направлено лист до Енергодарської міської ради з проханням розглянути зазначені звернення.

На низьку температуру  у приміщеннях поскаржився Андрій Дикун з Гуляйполя. Зокрема, чоловік звернув увагу С. Лимарчука на той факт, що холодно не тільки у домівках, але й у місцевому дитячого садочку «Сонечко». З цього питання голові Гуляйпільської райдержадміністрації надано доручення з’ясування причини низької температури у приміщеннях дитсадка та терміново вжити заходів для виправлення ситуації. Також посадовець обіцяв це питання тримати на особливому контролі.

Багато громадян звертались з особистими проханнями - допомогти у вирішенні житлово-комунальних проблем, майнових питань.

Загалом на номер «прямої лінії» зателефонували 12 жителів регіону. За підсумками заходу С. Лимарчук доручив керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації у межах компетенції посприяти у вирішенні порушених питань.

 

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес