Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Автобус для пацієнтів госпіталю ветеранів війни

4 травня 2011 - 14:33

Голова обласної державної адміністрації Борис Петров відвідав обласний госпіталь для ветеранів Великої Вітчизняної  війни. З нагоди 66-ї річниці Перемоги для ветеранів, пацієнтів закладу, влаштували святковий концерт. А запрошені гості – зробили подарунки. Так, очільник області Борис Петров вручив ключі від автобуса для потреб госпіталю, який Запорізький автомобілебудівний завод надав у безстрокову оренду за символічну плату в 1 гривню. Разом з тим, голова ОДА передав кошти, зібрані для ветеранів війни  під час телемарафону «Пам’ять». Їх планують витратити на придбання телевізорів для  кожної палати і медичного обладнання.

За словами голови обласної державної адміністрації, за тих людей, які здобули перемогу у тій страшній війні нащадки несуть постійну відповідальність. Саме так, можуть передати вдячність поколінь за мир та спокій у вільній державі.

- У цій війні перемогли наші люди, - звернувся Борис Петров до присутніх ветеранів, - 44 тисяч жителів нашої області загинули на фронтах, 58 тисяч були вислані до концтаборів. І лише трохи більше чотирьох тисяч учасників бойових дій дожили до наших днів. Свою пам’ять, свою вдячність маємо передавати через турботу про старше покоління. Турботу щоденну, щохвилинну. Один із напрямків цієї турботи – цей госпіталь, створений для ветеранів Великої  Вітчизняної війни, аби ви змогли поправляти своє здоров’я. Довгих вам років життя. Низький уклін за перемогу!

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни