Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В обласній лікарні ветеранам забезпечені високоякісне лікування та сердечна опіка

6 травня 2011 - 16:18

У обласній лікарні ветеранам забезпечені високоякісне лікування та сердечна опіка

У Запорізькій обласній клінічній лікарні на урочистостях з нагоди визначного свята - Дня Перемоги, до участі в яких запросили понад 50 ветеранів - колишніх і нинішніх представників трудового колективу медиків та пацієнтів госпітального і ряду інших відділень, сивочолих героїв сердечно привітали представники влади і громадських організацій. Талановиті вихованці центру дитячої і юнацької творчості Жовтневого району подарували учасникам свята чудовий концерт.

За словами головного лікаря Ігоря Шишки, роботі з ветеранами тут приділяють особливу увагу. Таким особливим пацієнтам тут забезпечили високоякісне лікування і сердечну опіку. Колишніх співробітників у зручну для них пору року забезпечують безкоштовними путівками на оздоровлення, реабілітаційне та санаторно-курортне лікування, надають безкоштовне медикаментозне лікування за показаннями, проводять безкоштовне обстеження. Пацієнтам госпітального відділення, де наразі перебувають 30 визволителів, а також пацієнтам у всіх інших відділеннях забезпечили комфортні побутові умови, безкоштовне медикаментозне лікування, посилене харчування.

Від імені голови облдержадміністрації Бориса Петрова сивочолих визволителів із Днем Перемоги щиросердно привітав заступник голови ОДА Микола Ярмощук. Низенько уклонившись визволителям за їх вікопомний подвиг, посадовець зазначив, що влада докладає всіх зусиль, щоб у житті їх побільшало приємних речей і добрих новин.

- У нашій області прийнята і успішно реалізується програма «Назустріч людям», за якою нашим ветеранам надають медичні послуги, забезпечують матеріальну допомогу, соціальну опіку. Але скільки б ми, ваші нащадки, не зробили для вас, цього все одно буде замало, щоб віддячити вам за вашу величну жертву, - наголосив Микола Ярмощук. - Бажаю вам міцного здоров’я і довголіття. І щоб століття Великої Перемоги ми зустріли у такому ж складі, як і сьогодні відмічаємо її 66-ту річницю.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами