Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

27-28 квітня 2011 року в м. Києві у дитячому театрі опери і балету відбувся заключний тур ІІІ Всеукраїнського фестивалю – конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського, в якому брали участь 93 колективи зі всієї України

6 травня 2011 - 08:38

27-28 квітня 2011 року в м. Києві у дитячому театрі опери і балету відбувся заключний тур ІІІ Всеукраїнського фестивалю – конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського, в якому брали участь 93 колективи зі всієї України. За рішенням Всеукраїнського Журі Фестивалю-конкурсу до у часті в заключному турі від Запорізької області були запрошені народний ансамбль танцю «Металург» палацу культури металургів ВАТ «Запоріжсталь», керівник – заслужений працівник культури України Ганна Кірейко-Ішмаметова та зразковий ансамбль танцю «Сузір’я» дитячої школи мистецтв № 2 м. Запоріжжя, керівник – Алла Землянкіна.

Народний ансамбль танцю «Металург» палацу культури металургів ВАТ «Запоріжсталь» став переможцем фестивалю та взяв участь у Гала – концерті, який відбувся у Національному театрі опери та балету ім. Т.Шевченка. Крім того, колектив нагороджено Дипломом Міністерства культури України і Національної хореографічної Спілки України та отримав відзнаку, яка була вручена лише 12 найкращим колективам України.

З 30 квітня по 4 травня 2011 року в м. Дрогобич Львівської області відбувся Міжнародний конкурс народної інструментальної музики. У конкурсі брали участь понад 500 учасників із 7 країн світу. В програмі конкурсу були представлені номінації: солісти-інструменталісти, ансамблі, оркестри; категорії: студенти вищих навчальних закладів культури та мистецтва І-ІІ, ІІІ-ІV рівнів акредитації, професійні колективи.

Запорізьку область у музичному змаганні достойно представив оркестр народних інструментів Мелітопольського училища культури (керівник – Фтіц Таміла Антонівна), який посів ІІІ місце і був нагороджений дипломом лауреата та пам’ятним подарунком.

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»