Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Анонси

До уваги ЗМІ!

2 лютого 2007 - 14:11

З 5 по 12 лютого 2007 року у Запоріжжі в рамках Проекту партнерства Канада-Україна “Регіональне врядування та розвиток”, що фінансуєтьcя Канадським Агентством Міжнародного Розвитку (CIDA) та реалізується Канадським Інститутом Урбаністики (CUI) спільно із Запорізькою обласною державною адміністрацією та Запорізькою обласною радою буде проведено шість засідань за круглим столом за такою тематикою:

  • Економіка (05.02.2007)
  • Управління та самоврядування (06.02.2007)
  • Туризм та культура (07.02.2007)
  • Соціальна сфера (08.02.2007)
  • Екологія (09.02.2007)
  • Захист прав людини та гендерна рівність (12.02.2007)

Метою цих заходів є проведення SWOT аналізу (визначення сильних та слабких сторін, можливостей та загроз) кожного із запропонованих напрямків, а також обговорення подальшого плану дій у випадку, якщо один з даних напрямків (економіка, управління та самоврядування, туризм та культура, соціальна сфера, екологія або захист прав людини та гендерна рівність) буде обраний як пріоритет розвитку Запорізької області. У засіданнях круглого столу візьмуть участь представники влади, бізнесу, громадських організацій та науковці.

Місце проведення: м. Запоріжжя, пр. Леніна, 152, к. 219

Час проведення семінару: 10.00 - 16.30

 

Довідкова інформація: Проект “Регіональне врядування та розвиток” розрахований на п'ять років і реалізується Канадським інститутом урбаністики, який є канадською незалежною неурядовою організацією, що займається питаннями вдосконалення державної політики та системи врядування на регіональному рівні. В межах Проекту партнерства Канада-Україна “Регіональне врядування та розвиток” (Проект «РВР») Канадський інститут урбаністики залучає експертів із Канади та країн Європи до надання допомоги з підвищення спроможності відповідальних за регіональну політику та регіональний розвиток органів влади на національному та обласному рівнях щодо розробки та впровадження політики регіонального розвитку. На обласному рівні проект надає допомогу двом пілотним областям, а саме Закарпатській та Запорізькій , щодо розробки та реалізації стратегічних планів розвитку регіонів.

Світовий досвід переконливо свідчить, що успішний регіональний розвиток є основою для забезпечення економічного та соціального добробуту населення, досягнення екологічної збалансованості в регіоні. Цілий спектр факторів - від належної державної підтримки, застосування інноваційних підходів до розвитку території, можливості використання різноманітних фінансових інструментів аж до сучасних моделей регіонального врядування з використанням ефективних моделей залучення громадськості до динамічних процесів стратегічного планування, моніторингу і оцінювання - є запорукою успіху.

За більш детальною інформацією щодо проекту або заходів просимо звертатись до:

 

Ірини Лех, регіонального менеджера проекту в Запорізькій області

Моб.: 8 066 415 29 64, email: ilekh@canurb.com

Aнни Петрусенко, регіонального координатора проекту в Запорізькій області

Моб.: 8 050 451 07 03, email: apetrusenko@canurb.com

Офіційний сайт проекту: www.rgd.org.ua

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області