Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Веб-портал Запорізької гімназії претендує на Премію Всесвітнього Саміту

1 червня 2011 - 08:50

Веб-портал Запорізької гімназії претендує на Премію Всесвітнього Саміту

Інтернет Асоціація України одним із головних претендентів на здобуття Премії Всесвітнього Саміту WSA-2011 визначила інтернет-проект Запорізької гімназії № 107 - http://www.planeta107.zp.ua.

Нагадаємо, що Премія Всесвітнього Саміту (The World Summit Award) – це глобальний конкурс з відбору найкращих інтернет-проектів. Мета WSA – проілюструвати внесок нових медіа у розвиток інформаційного суспільства, привернути увагу до креативних контент-проектів в Інтернеті, які допомагають популяризувати високоякісні мультимедійні продукти. Представники престижного Міжнародного конкурсу World Summit Award обрали ІнАУ національним експертом WSA Expert від України. Завдяки цьому вітчизняні інтернет-проекти у поточному році змогли взяти участь у здобутті премії WSA-2011.

Веб-портал Запорізької гімназії № 107 номінується на премію у категорії «e-Learning & Education». Це шкільний сайт, який став майданчиком для спілкування, обміну думками учнів, їхніх батьків та вчителів, маленькою віртуальною планетою у просторах мережі. Крім новин шкільного життя на сайті постійно публікуються творчі доробки, майстер-класи для учнів та вчителів. У лютому 2011 року веб-сайт гімназії посів I-е місце на всеукраїнському конкурсі «Веб-сайт – обличчя успіху» як кращий інформаційний сайт навчального закладу.

- Успіх запорізької гімназії – це здобуток всіх освітян краю, - зазначив заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук. – Нещодавно ми презентували перший в Україні глобальний інтернет-проект «Єдиний освітній простір Запорізької області», який саме і передбачає об’єднання окремих високоякісних порталів загальноосвітніх навчальних закладів регіону задля їх спільної ефективної діяльності, подальшого вдосконалення взаємодії і впровадження інноваційних проектів в освітній галузі. Голова облдержадміністрації Борис Петров у цій царині діяльності наголос робить саме на забезпеченні рівного доступу до високоякісної освіти для всіх дітей. І саме єдиний освітній інтернет-простір покликаний вирішити поставлене завдання. А міжнародне визнання, яке отримав інтернет-проект гімназії №107 підтверджує, що ми на вірному шляху.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа безпеки та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців