Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дітям – свято, дорослим - подяка

1 червня 2011 - 10:28

Дітям – свято, дорослим -  подяка

З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей  концертна зала  Запорізького ПК «Дніпроспецталь»  наповнилася дитячим гомоном. З усіх куточків області з’їхалися  близько тисячі вихованців  прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та їхні прийомні батьки, які для цих малюків  стали рідними. Також сюди запросили і працівників дитячих притулків області, педагогів, вихователів, які всім серцем вболівають за  знедолених  дітей.

Справжнє свято для них усіх  підготувала служба у справах дітей  облдержадміністрації. У рамках  урочистостей  кращі фахівці галузі були нагороджені  почесними грамотами облдержадміністрації,  облради та грошовими  преміями.

Із завершенням  концертної програми у ПК «Дніпроспецсталь» свято не закінчилося. Воно виплеснулося на   острів Хортиця, де у  кінному театрі  учасники  заходу  переглянули чудову виставу.

 – У малечі дитинство має бути щасливим. І наша команда докладає всіх усиль, щоб  так і було не лише у святкові дні. Турбота про  дітей, зокрема тих, що залишилися без батьківської опіки,  захист їх прав, -  це один з головних пріоритетів діяльності  обласної виконавчої влади, - запевнив  заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук.

Урочистим заходом   у  ПК «ДСС»  відкрито низку  святкових подій, що відбуватимуться в області з нагоди Дня захисту дітей. Зокрема, 1 червня,  у  Запорізькому  обласному академічному  українському музично-драматичному театрі  ім. Магара  відбудеться прем’єра вистави  «Бродячі ангели» за мотивами роману  Ж.Амаду «Капітани пісків». На прем’єру запрошені  200 вихованців закладів професійно-технічної освіти, що перебувають на  профілактичному обліку.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа безпеки та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців