Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В області оптимізують роботу інспекцій сільського господарства

25 липня 2011 - 10:22

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Олексій Литвин провів нараду з питань реалізації державної політики у сфері нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі регіону. Захід відбувся за участю заступника голови Державної інспекції сільського господарства України Олександра Григоровича.

У рамках роботи з оптимізації діяльності органів державної влади Указом Президента України  створено Державну інспекцію сільського господарства, яка об’єднує функції чотирнадцяти різних інспекційних організації.

Як повідомив Олександр Григорович, основна мета його робочої поїздки в Запоріжжя – ознайомитись із ситуацією на місці та розглянути варіанти створення регіонального відділення Державної інспекції сільського господарства України. Тож до участі у нараді запросили керівників Запорізької обласної Державної хлібної інспекції, обласної насіннєвої інспекції, регіонального відділення Державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель, Запорізького обласного державного центру експертизи сортів рослин з державною інспекцією з охорони прав на сорти рослин, інспекції якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції ОДА, інспекції державного технічного нагляду ОДА.

Керівники обласних інспекцій доповіли урядовцю про основні функції, які виконують, досягнення, кількість співробітників та місце розташування.

- Завдання, яке ставить перед нами Президент України та Уряд – якісна та безпечна продукція, що є нашим орієнтиром у роботі. На шляху до організації нашої діяльності маємо бути уважні та не втратити кваліфіковані кадри, - зазначив О. Григорович. Також зауважив, що запоріжці мають рекомендувати на посади у регіональне відділення Державної інспекції сільського господарства  своїх земляків.

Планується, що обласне відділення Державної інспекції сільського господарства України буде розташовуватись на базі Запорізької обласної Державної хлібної інспекції.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»