Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Держслужбовці Запоріжжя та Донецька обмінялися досвідом

26 липня 2011 - 10:47

У Запоріжжі відбулася зустріч фахівців головних управлінь промисловості Запорізької та Донецької обласних державних адміністрацій. Держслужбовці обмінялися досвідом, обговорили напрацьовані пропозиції щодо розвитку внутрішніх ринків та потенціалу двох промислових регіонів. Ділову частину зустрічі прикрасила культурна програма перебування гостей з Донеччини у Запоріжжі – вони відвідали Дніпрогес, музей запорозького козацтва, історико-культурний комплекс «Запорозька Січ».

За підсумками зустрічі фахівці управлінь двох областей домовилися про майбутню співпрацю, зокрема, у створенні нових програм, налагодження  ділових контактів тощо.   

- Наші області мають потужний промисловий потенціал, - коментує результати  зустрічі начальник Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури  Запорізької облдержадміністрації Євген Семєчаєвський. – Тому подібний обмін досвідом  роботи в регіонах є дуже корисним для підвищення фахового рівня спеціалістів,  зміцнення економічних зв’язків між областями, для розвитку міжрегіонального співробітництва.

У числі галузей, яких торкнуться рамкові угоди про співпрацю між регіонами, – промисловість, енергетика, енергозбереження та транспорт. Крім того, учасники зустрічі домовилися про зустрічний обмін досвідом та поїздку фахівців управління промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької облдержадміністрації до Донецька.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України