Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В області створюється регіональна рада підприємців

26 липня 2011 - 13:24

В обласній державній адміністрації розпочалося перше організаційне засідання Запорізької регіональної ради підприємців, яке відкрив заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук.

Запорізька регіональна рада підприємців створюється на виконання постанови Кабінету Міністрів України щодо створення регіональних рад на місцях. У зв’язку з цим спеціалісти управління регуляторної політики та підприємництва обласної державної адміністрації повідомили галузевим радам підприємців про створення регіональної ради.

Для участі у першому засіданні заявки подали 107 підприємців. З них 70 з міст Запоріжжя (38),  Бердянськ (10),  Мелітополь (15),  Енергодар (6),  Токмак (1). З районів області виявили бажання взяти участь ще 30 чоловік. Також до складу Запорізької регіональної ради підприємців увійдуть 7 осіб – членів Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України.

На початку засідання зареєструвались 70 підприємців, що дало можливість розпочати роботу із затвердження складу регіональної ради.

- Раніше аналогічні ради працювали безпосередньо на територіях. Однак створення регіональної ради забезпечить систематичне поширення інформації про всі нововведення, конкурси у райони та міста Запорізької області, - зазначив заступник голови ОДА Петро Гончарук.

Також посадовець відзначив, що вкрай важливо, і перш за все для самого бізнесу, щоб  рада підприємців ефективно працювала. За словами представника обласної виконавчої влади, ефективність роботи  багато у чому залежить від голови. Тому необхідно підійти зважено до його обрання.

Сьогодні члени ради підприємців мають обрати голову ради, а також його заступників.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України