Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Особисті прийоми голови ОДА: питання різні, але в більшості - вирішувані

28 липня 2011 - 13:47

Особисті прийоми голови ОДА:  питання різні, але в більшості - вирішувані

Право на звернення забезпечує громадянам можливість відстоювання своїх прав і законних інтересів та відновлення їх у разі порушення, участі в управлінні державними і громадськими справами та впливу на поліпшення роботи органів державної влади і місцевого самоврядування. Сьогодні громадяни активно користуються цим правом.

Так. під час особистих прийомів до голови облдержадміністрації Бориса Петрова запоріжці звертаються з численними проблемами, які потребують втручання влади.

Під час останніх особистих прийомів запоріжці звертались до голови ОДА з приводу кадрових змін в медичних закладах області, зокрема, обласному кардіологічному диспансері,  з проханням сприяти працевлаштуванню, щодо виділення коштів на підготовку проектно-кошторисної документації з електрифікації багатоповерхових будинків на території одного з районів області тощо.   

Один з таких прикладів: до керівника регіону звернулось керівництво одного з підприємств Чернігівського району щодо правової колізії у земельних питаннях. Підприємство, що знаходиться на межі двох районів –  Чернігівського та Пологівського, проводить розробку гранітного кар’єру на території Пологівського району, а адміністративне управління, працівники, матеріально-технічні цінності знаходяться на території Чернігівського. На даний час підприємство відраховує податки до бюджету Пологівського району за користування надрами. У той самий час керівництво вважає, що  за логікою податки мають надходити до бюджету Чернігівського району.

З усіх питань, з якими громадяни зверталися до голови облдержадміністрації Бориса Петрова, профільні управління та служби отримали відповідні доручення. На переконання керівника регіону, багато з них будуть вирішені позитивно.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями

За матеріалами СБУ судитимуть ще 8 колаборантів, які співпрацюють з ворогом на тимчасово окупованій території Запорізької області

Як «купити» страховий стаж?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 399 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 809-го дня війни

Третій рік під вогнем: Іван Федоров про життя мешканці прифронтових населених пунктів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області