Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Прикордонна служба Запорізького аеропорту хоче змінити адресу

29 липня 2011 - 08:34

Прикордонна служба Запорізького аеропорту хоче змінити адресу

Питання оптимізації умов розміщення представників правоохоронних органів та прикордонної служби на території ДП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» розглянули учасники наради, яку провів заступник голови ОДА Петро Гончарук. Ініціаторами наради виступило керівництво відділу прикордонної служби аеропорту.

Суть питання полягає в тому, що маючи невелику кількість працівників, лінійний підрозділ міліції займає окремий двоповерховий будинок біля аеропорту. Разом з тим, відділ прикордонної служби, штатна чисельність працівників якого удвічі більша, розміщується у декількох офісах безпосередньо у приміщенні аеровокзалу. Тож керівництво відділу прикордонної служби виступило з ініціативою  обмінятися приміщенням з лінійним підрозділом міліції.

Незважаючи на те, що ця ідея не була підтримана представниками правоохоронних органів, прикордонники наполягають на проведенні обміну.

Під час наради опоненти порозуміння знову таки не знайшли. Тож заступник голови ОДА Петро Гончарук запропонував розглянути ситуацію за участю очільника регіону та безпосереднього керівництва сторін - начальника ГУ МВС в Запорізькій області Володимира Серби та начальника Бердянського прикордонного загону Віталія Веретільника.

- Умови роботи для працівників як правоохоронних органів, так і прикордонної служби мають бути комфортними, їм має бути зручно виконувати свої службові обов’язки. Переконаний, обговоривши це питання за участю перших осіб, ми знайдемо консенсус, - резюмував представник обласної виконавчої влади.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також