Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Конкурсний комітет визначив тимчасових перевізників

3 серпня 2011 - 16:09

Відбулося засідання конкурсного комітету з визначення тимчасових перевізників  обласної державної адміністрації, яку за дорученням голови обласної державної адміністрації очолює його заступник Петро Гончарук.  Станом на 3 серпня  до обласної державної адміністрації надійшли в повному обсязі документи п’яти перевізників, які взяли участь у конкурсі на обслуговування 5  маршрутів. Два з них мають соціальну спрямованість – виконують дачні перевезення або затверджені на прохання жителів регіону.

 За результатами роботи комітету визначено перевізників для всіх  представлених маршрутів: Мелітополь-Кирилівка, Мелітополь- Троїцьке – перевізник «Автосвіт»; Чистопілля –Нове, через Токмацьку автостанцію – перевізник ФОП Лукаш; Бердянськ- Костянтинівка, через Кінські Роздори – ФОП Доля; а також  два маршрути дачних перевезень за напрямком  Запоріжжя – Привітне, які в різні дні проходять відповідно через  Новоолександрівку 1 або Відрадне - перевізник ПАТ «Автопарк».

На прохання заступника голови облдержадміністрації Петра Гончарука, нарада відбулася за участю представників компаній-перевізників, аби члени комісії, у тому числі від управління ДАІ та Головавтотрансінспекції у Запорізькій області могли з’ясувати усі проблемні питання, які виникнуть, безпосередньо в учасників конкурсу.

- Такий підхід дає позитивні результати, - підбив підсумки Петро Гончарук. – Адже подекуди достатньо поставити кілька запитань перевізнику, щоб з’ясувати деталі, які стали перепоною для прийняття рішення членами комітету. Так сталося під час цього засідання і надалі я вважаю за доцільне продовжити цю практику.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 809-го дня війни

Третій рік під вогнем: Іван Федоров про життя мешканці прифронтових населених пунктів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 542 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 808-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак