Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Депутати облради прийняли рішення з соціально важливих питань

4 серпня 2011 - 12:00

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Олексій Литвин взяв участь у засіданні дев’ятої сесії обласної ради шостого скликання.

У його ході депутати розглянули 28 питань. Щоправда, більшість з них (19)  прийняли пакетним голосуванням. Зокрема, таким чином  затверджено зміни та доповнення до «Регіональної програми підвищення енергоефективності Запорізької області на 2010-2015 роки», «Програми розвитку культури Запорізької області на 2008-2012 роки» та «Переліку заходів, спрямованих на охорону та раціональне використання природних ресурсів у 2011 році, затвердженого рішенням обласної ради від 24.02.2011 № 18».

Окремо народні обранці проголосували за таке соціально важливе питання як «Внесення змін до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства Запорізької області на 2010-2014 роки». Начальник управління житлово-комунального господарства Дмитро Свіркін детально поінформував присутніх про характер змін.

- Для забезпечення сталого проходження опалювального сезону  визначено ряд об’єктів, на яких необхідно провести першочергові заходи до початку опалювального сезону. Зокрема, це будинки у місті Вільнянськ, а також у Якимівському, Пологівському та Новомиколаївському районах, - повідомив посадовець.

Також детально розглянуто питання «Про внесення доповнень до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги сільському населенню Запорізької області на 2007-2011 роки», де йдеться про фінансування Токмацької центральної районної лікарні. Відтепер ЦРЛ опікуватиметься Токмацька райдержадміністрація, яка має забезпечити не тільки сталу роботу лікарні, але й оптимізувати її діяльність.

Крім того,  розглянуто питання «Про внесення змін до Програми розвитку освіти Запорізької області на 2010-2012 роки», «Про внесення змін до рішення обласної ради від 27.11.98 № 7 «Про цільову регіональну програму «Сільське подвір’я» та інші.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями

За матеріалами СБУ судитимуть ще 8 колаборантів, які співпрацюють з ворогом на тимчасово окупованій території Запорізької області

Як «купити» страховий стаж?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 399 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 809-го дня війни

Третій рік під вогнем: Іван Федоров про життя мешканці прифронтових населених пунктів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області