Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відбулось чергове засідання обласної Координаційної ради з питань розвитку підприємництва яке провів заступник голови облдержадміністрації Олександр Сін

9 грудня 2004 - 14:43

Учасники засідання відзначили, що  робота над цим проектом докорінно відрізнялась від його попередників (подібні програми складаються регулярно кожні два роки). Були організовані 7 регіональних міжрайонних нарад підприємців області, на яких, зокрема, і з’ясовувались всі проблеми, що турбують представників малого і середнього бізнесу. Інформація, зібрана на цих нарадах, після узагальнення і  конструктивного аналізу стала основою нового проекту «Комплексної програми розвитку малого підприємництва в Запорізькій області». Програма складена за принципами актуальності, прогнозованості, координованості, послідовності, гласності з урахуванням регіональних особливостей, потреб і можливостей як представників бізнесу, так і місцевих органів самоврядування. Як наголосив  начальник управління економіки торгівлі, розвитку підприємництва та з питань регуляторної політики облдержадміністрації Всеволод Штабовенко, мета програми – забезпечення сприятливих умов для розвитку малого підприємництва в області на основі підвищення якості та ефективності заходів державної підтримки на обласному рівні.

Олександр Сін підкреслив, що пріоритетними завданнями програми залишаються впорядкування нормативно-правового регулювання підприємницької діяльності, фінансово-кредитна та інвестиційна підтримка, ресурсне та інформаційне забезпечення представників  малого та середнього бізнесу.

 Учасники засідання рекомендували винести проект «Комплексної програми розвитку малого підприємництва в Запорізькій області на 2005-2006 роки» на розгляд і затвердження сесії обласної ради.

 

Прес-сдужба облдержадміністрації

Читайте також

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області