Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Очільник області продовжує контролювати ремонтні роботи у школах

21 вересня 2011 - 10:47

Голова обласної державної адміністрації Борис Петров продовжує інспектувати навчальні заклади регіону та обласного центру. Сьогодні зранку, 21 вересня, посадовець провів робочу нараду на території школи № 49 у Хортицькому районі. Тут завершують ремонтні роботи, які ведуть за кошти державної субвенції. Борис Петров ознайомився з графіком виконання ремонтних робіт. Тимчасово виконуюча обов’язки директора школи запевнила керманича регіону, що будівельники проведенню навчального процесу не перешкоджають.

Будівля школи була зведена близько 35 років тому, капітального ремонту потребували приміщення їдальні та харчоблоку,  спортивна зала, частково покрівля. Кошти на проведення ремонтних робіт були перераховані у серпні, тоді й розпочалися ремонтні роботи. Втім, будівельники школярам не заважають, харчоблок планують відкрити вже наступного тижня, решту робіт буде завершено згідно  фінансування.

Очільник області звернув увагу підрядників на необхідності чітко дотримуватися графіка виконання будівельних робіт і пришвидшити ремонт покрівлі, адже осінь може принести свої погодні сюрпризи і перші ж опади можуть перетворитися у неприємності для  школи.

- Звертаю вашу увагу, що ремонт покрівлі слід завершити у стислі строки, адже  осінні дощі не забаряться і зруйнують усі ваші плани,  зведуть нанівець і ту роботу, яка була виконана до сьогодні, - акцентував увагу Борис Петров. – Мене цікавить той факт, чому в місті зберігається чітка тенденція – невчасний початок ремонтних робіт у навчальних закладах. Я вимагаю переглянути такий підхід до організації роботи, адже вирішувати питання  ремонту шкіл та обсягу запланованих робіт слід завчасно, починаючи вже з березня-квітня. Патові ситуації,  на кшталт 47-ї школи у Заводському районі, коли через недбальство зривається навчальний процес, неприпустимі, - резюмував Борис Петров.

Крім того  Борис Петров доручив начальнику  управління освіти та науки  облдержадміністрації Олександру Вєрозубову підготувати ще кілька робочих поїздок по проблемних навчальних закладах області.

- Виконавча влада контролюватиме цей процес доти, доки не буде  завершено усі розпочаті реконструкції шкіл, - підкреслив голова ОДА.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни