Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Володимир Березовський провів робочу зустріч із представниками бізнесу та ділових кіл Запорізької області, що об’єдналися у Комітет «За чесні та вільні вибори»

20 грудня 2004 - 14:02

У зустрічі голови обласної державної адмінстрації з представниками бізнесу, що об’єдналися у Комітет «За чесні та вільні вибори» також взяли участь Запорізький міський голова Євген Карташов,  міські голови міст обласного значення.

Представники Комітету «За чесні та вільні вибори» повідомили, що головна мета, яку ставить перед собою  це нещодавно створене об’єднання - недопущення фальсифікації результатів повторного голосування по виборах Президента України 26 грудня,  запобігання проявам сепаратизму та розвалу держави.

Ініціативу створення Комітету підтримав голова Запорізької обласної державної адміністрації Володимир Березовський. Під час зустрічі він підписав звернення до жителів Запорізької області.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Звернення голови Запорізької облдержадміністрації

Володимира Березовського до жителів області

 

Шановні запоріжці!

 

26 грудня відбудеться повторне голосування з виборів Президента України.

Жителі нашої області чекають проведення чесних та вільних виборів. Це спонукає мене звернутися із закликом до вас, запоріжці, зробити свідомий та самостійний вибір, який відповідає вашим особистим переконанням. Бо становлення громадянського суспільства та демократії в Україні значною мірою залежить від голосу кожного з вас.

Звертаючись до керівників органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств усіх форм власності, організацій, установ, навчальних закладів, підкреслюю, що чинним законодавством чітко визначені коло, права та обов’язки суб’єктів виборчого процесу і повторне голосування повинне відбутися у суворій відповідності до Закону.

Як голова обласної державної адміністрації, обласної ради, я буду використовувати всі надані мені повноваження, щоб вільне волевиявлення громадян за того чи іншого кандидата було забезпечене.

Впевнений, що незмінним принципом у діяльності правоохоронних та судових органів області був, є і буде захист конституційних прав і свобод співгромадян.

Я звертаюся до всіх політичних партій, громадських організацій із закликом уникати застосування та підбурювання до насильства, бути чесними з виборцями, сприяти забезпеченню організації вільного та чесного виборчого процесу, який відображає прагнення нашого народу.

Я закликаю всіх жителів області до толерантності, виваженості, поваги до позиції один одного.

Я звертаюся до всіх жителів Запорізької області із закликом проявити свою громадянську позицію – прийти на виборчі дільниці 26 грудня, проголосувати за майбутнє України, її демократичний розвиток, благополуччя та добробут її громадян.

Необхідно докласти всіх зусиль, щоб майбутній Президент України знав, що його перебування при владі – це воля народу, який бажає жити у цивілізованому та демократичному  європейському суспільстві.

 

Голова  обласної  державної

адміністрації, обласної ради                   Володимир Березовський 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області