Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Барди співали задля підтримки культурних проектів для дітей

28 вересня 2011 - 12:49

Барди співали задля підтримки культурних проектів для дітей

Театр поетичної пісні під керівництвом Олени Алексєєвої - лауреата обласної премії для обдарованої молоді, заснованої управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, а також вищої театральної нагороди Придніпров’я «Січеславна», дипломант фестивалю авторської пісні «Петербурзький акорд» ініціював проведення у Запоріжжі благодійного концерту «Пісні, що хочеться співати», кошти від якого будуть направлені на організацію культурних проектів для дітей-інвалідів, сиріт, вихованців інтернатів.

Захід зібрав у концертному залі обласної філармонії кращих бардів Запорізького краю, чимала кількість з яких вже мешкають у різних містах України та країнах світу.

Для небайдужої до авторської пісні публіки співали патріархи бардівського руху на Запоріжжі - Олександр Паталах, Сергій Кучма, Олександр Бєлан, Олександр Супрун.

Також у концертній програмі взяли участь вихованці гуртка авторської пісні Запорізького палацу творчості дітей та юнацтва.

За словами організаторів, всі благодійні кошти, що надійшли від фондів, підприємств, організацій та були виручені від продажу квитків, будуть спрямовані на підготовку виїзних концертів для дітей у будинках-інтернатах нашої області.

- Щиро підтримую цю шляхетну справу – благодійництво в ім’я культурно-мистецького розвитку дітей, - дав високу оцінку ініціативі запорізьких бардів голова облдержадміністрації Борис Петров. - Зі свого боку регіональна влада докладає всіх зусиль, щоб дітям із соціально незахищених верств були забезпечені всі умови для повноцінного розвитку і виховання.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни