Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В інтернаті № 1 готові зустрічати холоди

28 вересня 2011 - 16:59

У рамках перевірки готовності навчальних закладів до опалювального сезону очільник області Борис Петров провів робочу нараду в  Запорізькому дитячому будинку – інтернаті, вихованці якого мають вади здоров’я –  хворіють на  церебральний параліч  та з наслідками поліомієліту. Сьогодні тут перебувають 112 хлопчиків.

Проблем з підготовкою до опалювального сезону у закладі не відчувають. У дитячому будинку працює власна газифікована  котельня, у 2005 році тут зробили модернізацію, замінили обладнання. Майже завершено підготовку системи опалення в приміщеннях інтернату, частково замінено батареї, установлено  металопластикові вікна.

- У разі, якщо завтра раптом розпочнуться морози, опалення ввімкнуть без будь-яких проблем, у кімнатах та навчальних класах буде тепло, - запевнила очільника регіону заступник директора дитячого закладу.

Але декілька проблем, які турбують вихователів закладу, вони озвучили голові обласної державної адміністрації. А саме, необхідність провести заміну огорожі, реконструювати систему пожежної безпеки та облаштувати дитячий майданчик на території закладу.

Борис Петров доручив профільним заступникам досконально вивчити проблемні ситуації та потреби дитячого будинку і надати допомогу.

- Для того, аби вирішити усі порушені проблеми, одного бюджету  недостатньо, - зазначив голова облдержадміністрації. – Тож будемо залучати допомогу від благодійних фондів з тим, аби діткам облаштувати  ще один майданчик для ігор на повітрі, задовольнити інші потреби вихованців закладу.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни