Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Готовність до опалювального сезону Якимівського та Токмацького районів, міст Запоріжжя та Приморська викликає стурбованість

29 вересня 2011 - 15:02

Під час засідання колегії ОДА

Одне з головних питань порядку денного засідання колегії облдержадміністрації - завершення підготовки територій області до нового опалювального сезону.

- Президент України Віктор Янукович не випадково акцентує нашу увагу на підготовці територій до зими,  – звернувся голова облдержадміністрації Борис Петров до керівників міст та районів  області. - До початку опалювального сезону залишається все менше часу. У вівторок під час чергової сесії облради я вкотре попередив вас про персональну відповідальність за своєчасне та якісне виконання усіх необхідних заходів. В обласній державній адміністрації працює «гаряча телефонна лінія», завдяки якій ми постійно отримуємо оперативну інформацію та порівнюємо її з вашими звітами.

Під час засідання колегії було заслухано керівників Якимівського та Токмацького районів, які мають найгірші в області показники розрахунків за спожитий газ, тож ризикують не отримати лімітів і залишити без опалення своїх жителів, а також міста Приморськ, де всупереч запевненням  не всі жителі  міста забезпечені індивідуальним опаленням.

Є суттєві проблеми у підготовці до зими і обласного центру. Зокрема, все ще на стадії вирішення знаходяться питання опалення будинку № 185 по вул. Республіканській та 8-го селища. Лише 6 жовтня місто Запоріжжя планує підписати кредитний договір з «Ощадбанком України» для погашення заборгованості за газ (при тому, що термін розрахунків,  визначений урядом, – 1 жовтня).

- Президент України вимагає від нас вже зараз оперативно  вирішувати всі питання та усувати недоліки у підготовці до зими, а не чекати морозів, – наголосив Борис Петров. -  І ми будемо реагувати, будемо вживати непопулярні дії до тих керівників, що безвідповідально ставляться до вирішення цих питань.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market