Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Дерегуляція і розвиток малого та середнього бізнесу

Конкурс на кращі локальні бренди (торгові марки) продукції місцевих товаровиробників «Губернаторський стандарт»

27 вересня 2011 - 13:01

З метою підтримки місцевих товаровиробників, підвищення конкурентоспроможності продукції місцевого виробництва та просування її на національний рівень Запорізькою обласною державною адміністрацією, асоціацією громадських організацій Запорізької області «Агенція регіонального розвитку «Пріоритет», оголошено конкурс на кращі локальні бренди (торгові марки) продукції місцевих товаровиробників «Губернаторський стандарт».

Порядок проведення відповідного конкурсу затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації  від 09.08.2011 № 324 «Про проведення обласного конкурсу на кращі локальні бренди (торгові марки) продукції місцевих товаровиробників»

          Проведення конкурсу відбувається у два етапи:

  • на першому етапі: у ІІ кварталі цього року у райдержадміністраціях та міськвиконкомах міст обласного значення відбувся відбір кращих локальних брендів (торгових марок) продукції місцевих товаровиробників відповідної території.
  • на другому етапі:  27.09.2011 відбулось засідання конкурсної комісії з відбору кращих локальних брендів (торгових марок) продукції місцевих товаровиробників, склад якої затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації від 06.09.2011 № 362. За результатами відповідного засідання прийнято рішення стосовно проведення інтерактивного голосування  щодо визначення переможців цього конкурсу.

Переможці конкурсу будуть відзначенні грамотами облдержадміністрації, а також інформація із зображеннями кращих локальних брендів продукції місцевих товаровиробників буде включена у календарі на 2012 рік.

Відповідний конкурс проводиться на виконання заходів Комплексної програми розвитку малого підприємництва в Запорізькій області на 2011-2012 роки, затвердженої рішенням Запорізької обласної ради від 24.02.2011 № 8.

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями

За матеріалами СБУ судитимуть ще 8 колаборантів, які співпрацюють з ворогом на тимчасово окупованій території Запорізької області

Як «купити» страховий стаж?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 399 разів вдарили по Запорізькій області