Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Підготовка області до початку опалювального сезону – серед головних задач тижня

3 жовтня 2011 - 14:13

Основні показники життєдіяльності Запорізького регіону та задачі обласної державної адміністрації на поточний тиждень обговорили учасники щотижневої апаратної наради, яку провів перший заступник голови обласної державної адміністрації Олексій Литвин. Так, за словами посадовця, найближчим часом головні напрямки роботи ОДА залишаються незмінними – підготовка до сезону опалення, наповнення регіонального фонду зерна та залучення підприємств області до участі в Покровському ярмарку.

Щодо підготовки області до початку опалювального сезону доповів перший заступник начальника управління ЖКГ Максим Шахов. На жаль, не всі території можуть доповісти про стовідсоткову готовність. Низка питань щодо  рівня підготовки є до теплопостачальних підприємств  Новомиколаївського, Мелітопольского та Приазовського районів, а також міст Запоріжжя і Токмак. Не всі об’єкти житлово-комунального господарства готові до зими у Запорізькому, Приморському та Кам’янсько-Дніпровському районах. Є зауваження  щодо готовності об’єктів соціальної сфери у Новомиколаївці. Втім, жоден з проблемних моментів не є критичним, і в разі необхідності розпочати опалювальний сезон раніше графіка на всіх територіях області готові будуть подати тепло в квартири, лікарні, школи та дитячі садочки.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Литвин поцікавився темпами наповнення регіонального резерву продовольчої пшениці, який на територіях області мали наповнити  вже до початку тижня.

-  З часу проведення засідання регіональної ради на минулому тижні у Новомиколаївському та Приморському районах показники надходжень до регіонального  запасу зерна залишилися на нулі, - доповів начальник головного управління агропромислового розвитку Володимир Журавльов. - Разом з тим, у всіх районах області активно готуються до участі в Покровському ярмарку. Наразі готові представити свою продукцію близько 200 сільгосппідприємств.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області

СБУ встановила особи та повідомила про підозру ще 5 колаборантам з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 402 рази вдарили по Запорізькій області.

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров