Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Сьогодні відбулося перше пленарне засідання тринадцятої сесії обласної ради четвертого скликання

29 грудня 2004 - 15:59

Голова обласної ради, голова облдержадміністрації Володимир Березовський, відкривши сесію, тепло привітав всіх депутатів і запрошених з наступаючим Новим 2005 роком, побажав міцного здоров”я і світлого щастя. „Не дивлячись на всі негаразди нинішнього року, - відзначив керівник області, - є всі підстави з добрим настроєм провести 2004 рік, який для запоріжців став новою сходинкою на шляху соціально-економічного зростання. Сподіваємось, що 2005 рік стане кращим”.

В.Березовський вручив Почесні грамоти Верховної Ради, якими нагороджені заступник голови обласної ради Олександр Бережний, начальник головного управління Пенсійного фонду у Запорізькій області Анатолій Казачук і президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов. А голові Токмацької районної ради Олені Гатайло вручено Грамоту Верховної Ради „За заслуги перед українським народам”.

Депутати заслухали і затвердили доповідь заступника голови облдержадміністрації Олександра Сіна про звіт облдержадміністрації щодо виконання обласного бюджету за 9 місяців 2004 року, внесли зміни до бюджетних призначень. Зокрема, доповідач повідомив, що за 9 місяців 2004 року до місцевих бюджетів області надійшло 614,4 млн. гривень доходів, що склало 96,1% від затвердженого місцевими бюджетами обсягу доходів на цей період. План не виконано по 14 територіям області з 25.

До обласного бюджету за 9 місяців 2004 року надійшло 137,4 млн. грн., що складає 95,1% до плану на цей період. Одним з найбільших боржників бюджету є Запорізька АЕС: через недотримання станцією графіку погашення заборгованості з оплати за землю до бюджету не надійшло 3,3 млн. грн. (повний текст доповіді О.Сіна наводиться у розділі „Стенограми”).

На сесії були затверджені ряд програм. Зокрема, цільова програма забезпечення позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу Запорізької області на 2005-2006 роки, програма зайнятості населення області на 2005 рік, програма соціального захисту ветеранів на 2005 рік, комплексна програма забезпечення навчальних закладів області сучасними технічними засобами навчання з природно-математичних і технологічних дисциплін на 2005-2011 роки та інші.

Обласний бюджет на 2005 рік та деякі інші питання депутати вирішили розглянути на другому пленарному засіданні, яке відбудеться у січні наступного року.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області