Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Відбулось виїзне розширене спільне засіданням колегії управління культури і туризму облдержадміністрації та постійної комісії з гуманітарних питань Запорізької обласної ради

28 вересня 2011 - 14:24

Відбулось виїзне розширене спільне засіданням колегії управління культури і туризму облдержадміністрації та постійної комісії з гуманітарних питань Запорізької обласної ради «Про забезпечення виконання завдань державної політики у сфері туризму в Запорізькій області» у смт. Приазовському за участю заступника голови облдержадміністрації  Ярмощука М.А., голови постійної комісії з гуманітарних питань обласної ради Межейко В.І., заступників голів райдержадміністрацій та міських рад з гуманітарних питань, начальників управлінь, відділів культури і туризму райдержадміністрацій та міських рад, членів дорадчих органів з питань туризму і курортів, суб’єктів туристичної діяльності, науковців та громадськості.

В рамках заходу для учасників було презентовано виставку інформаційно-рекламної та сувенірної продукції, туристичної літератури з районів області під брендом «Запоріжжя туристичне».

Важливою подією спільного засідання стала презентація довідника «Туристичні маршрути для гостей та учасників Євро-2012». З метою подальшої співпраці в доопрацюванні видання електронна версія довідника буде розміщено на веб-порталі Запорізького обласного туристично-інформаційного центру www.zotic.zp.ua

Також з нагоди Дня туризму в Україні кращі представники туристичної сфери були нагороджені почесними відзнаками Міністерства культури України, Державного агентства України з туризму та курортів, обласної державної адміністрації та обласної ради, управління культури і туризму облдержадміністрації.

Завершенням заходу стало ознайомлення учасників з туристичними та курортно-рекреаційними об’єктами району «Приазов’я туристичне».

Головним меседжем спільного засідання стало заклик до об’єднання зусиль влади, громадськості та бізнесу у подальшому розвитку туристично-рекреаційної сфери.

Результатом роботи спільного засідання буде прийняття ряду рішень, протокольних доручень та звернень до Кабінету Міністрів України з метою забезпечення виконання завдань державної політики у сфері туризму в регіоні.

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»