Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юні журналісти отримали нагороди та поставили запитання очільнику області

13 жовтня 2011 - 14:20

В обласній державній адміністрації відбулося нагородження учасників обласного конкурсу для молодих журналістів «Нащадки переможців». Учасникам урочистого заходу презентували книгу кращих творів юних майстрів слова «Літопис» та вручили нагороди і дипломи переможцям.

До юних майстрів слова звернувся голова обласної державної адміністрації  Борис Петров. Очільник області зауважив, що це вже третій літопис із творами учасників конкурсу, який увійде до його колекції. І в кожному творі - повага до праці, до чистоти слова і  любов до Батьківщини.

- Напевно, це найголовніше, що молоді українці, жителі нашої області саме через слово проявляють свою громадянську позицію, мають сміливість висловлювати свою точку зору, - зазначив  Борис Петров. -  Адже більшість із робіт представляють собою роздуми на тему, якою я бачу свою країну, що треба зробити, аби вона стала кращою. Я переглянув твори, які потрапили до цьогорічного збірника «Літопис», і з радістю відмітив, що з року в рік росте майстерність авторів, які беруть участь у конкурсі, розширюється коло тем, які цікавлять молодь.

Після виступу голови облдержадміністрації молоді дарування мали змогу поставити свої запитання Борису Петрову. Бажаючих було чимало, тож організатори заходу одразу запропонували провести додаткову зустріч керівництва області з юними майстрами слова, аби у них була можливість більше поспілкуватися з владою. Молодь цікавили основні досягнення за час перебування на посаді Бориса Петрова, перспективи розвитку економіки краю та створення нових робочих місць. А також висловили побажання щодо розвитку засобів масової інформації області.

Нагадаємо, конкурс молодих журналістів «Нащадки переможців» проходить за підтримки обласної виконавчої влади. Його організатором є «Прес-центр «Акцент»». Цього року на конкурс надійшло 550 робіт від учнів навчальних закладів з  усієї області.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»