Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Кількість відпочиваючих в регіоні збільшиться з ростом якості надання послуг

25 жовтня 2011 - 15:07

Кількість відпочиваючих в регіоні збільшиться з ростом якості надання послуг

Попри позитивні оцінки результатів оздоровлення дітей в цьому сезоні, кількість закладів для оздоровлення та відпочинку дітей в області стала меншою. Крім того, заповнені ці заклади лише на половину. Такі дані,під час наради за результатами оздоровлення та відпочинку дітей в регіоні, оприлюднив заступник головного санітарного лікаря області Олег Зикін.

Так, посадовець зауважив - в цьому році обласна санітарно-епідеміологічна станція не допустила до роботи 3 дитячі табори. Ще в  одному, на початку сезону сталося отруєння дітей, а саме - в дитячому центрі «Салют» в Приморському районі. Мовляв, дитячі заклади не мають сучасної системи водовідведення та водопостачання – 13 таборів цього року працювали на привозній воді, а 23 – не мали системи каналізації. Втім, додала негативу новина про збудник холери на узбережжі Азовського моря та відсутність інформації про курортні можливості Запорізького регіону. Зі свого боку, заступник голови обласної державної адміністрації Микола Ярмощук додає – очільник області вже надав доручення провести форум або ярмарок туристичних пропозицій регіону.

- Наразі, управління  культури та туризму активно займається розробкою рекламної кампанії  Запорізької області з тим, аби в кожній області нашої держави люди знали про те, де і як можна відпочити в нашому регіоні, - коментує Микола Ярмощук. – Разом з тим, очільник області Борис Петров уже надав доручення про необхідність організувати свого роду ярмарок туристичних пропозицій Запорізької області аби зміцнити імідж краю, як зони відпочинку та оздоровлення.

Але поруч із тим, М.Ярмощук наголосив – до наступного сезону слід вирішити проблемні питання закладів відпочинку на Азовському узбережжі, зокрема, облаштування системи водопостачання. І робота в цьому напрямку вже ведеться.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами