Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Відкрито І Міжнародну Олімпіаду „Мій світ – мистецтво”, яка пройде з 25 по 29 жовтня на базі Палацу культури ім.Т.Г. Шевченка АТ „Мотор Січ” та Запорізької дитячої музичної школи № 6

25 жовтня 2011 - 11:52

Відкрито І Міжнародну Олімпіаду „Мій світ – мистецтво”, яка пройде з 25 по 29 жовтня на базі Палацу культури ім.Т.Г. Шевченка АТ „Мотор Січ” та Запорізької дитячої музичної школи № 6.

Організатори Олімпіади: управління культури і туризму облдержадміністрації,  управління культури і зв’язків з громадськістю АТ „Мотор Січ”, Міжнародна компанія „Саундс лайф”.

Мета мистецького заходу – підтримка обдарованих дітей та молоді,  зміцнення міжнародних зв’язків між колективами та окремими виконавцями країн – учасниць олімпіади, підвищення виконавської майстерності.

На Олімпіаді представлятимуть своє мистецтво творчі колективи та окремі виконавці  з Росії, Білорусі, України  та Німеччини.  1500 учасників  від 3 до 25 і старше років будуть боротись за перемогу у вокально -. хоровому, інструментальному, хореографічному та театральному жанрах.

Оцінює конкурс високо професіональне журі, до складу якого ввійшли заслужені діячі мистецтва, кандидати мистецтвознавства, лауреати Міжнародних конкурсів.

На урочистому відкритті Міжнародної Олімпіади учасників та гостей привітали Конарева І.Е. - начальник управління культури і туризму облдержадміністрації, заслужений працівник культури України, Бабарикін В. В. – голова журі, художній керівник, головний диригент Президентського оркестру Республіки Білорусь, Котов В.І. – начальник управління культури і зв’язків з громадськістю АТ „Мотор Січ”, дійсний член Петровської академії мистецтва та науки.

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»