Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров про інвестиційний напрямок: «Час ейфорії минув. Тепер - тільки робота»

26 жовтня 2011 - 13:40

Голова обласної державної адміністрації Борис Петров провів робочу зустріч з делегацією іноземних інвесторів, які перебувають у Запорізькій області. Зокрема, представниками російської  компанії  «Авіаекспорт» та координатором іноземної діяльності італійської фірми ««Petroltechnica S.P.A.». Результатом зустрічі стало підписання рамочного протоколу про напрями  подальшого співробітництва.

Коментуючи результати зустрічі, голова обласної державної адміністрації Борис Петров відзначив, що Запорізька область переходить на новий етап у роботі в напрямку інвестування у розвиток краю.

-  Час ейфорії у цій роботі минув, - зазначив очільник області. - Тож ми переходимо на новий етап у напрямку залучення інвестицій  - до конкретних дій і конкретних проектів. Учасники делегації представили нам свої можливості та напрямки роботи, ми зі свого боку – свої. Серед проектів, які ми розглянули під час зустрічі, – логістичний напрямок, розвиток запорізького аеропорту, будівництво заводу з переробки сміття та проекти з будівництва соціального житла, - повідомив Борис Петров.

Очільник області поінформував журналістів, що обговорив з інвесторами проект  будівництва овочесховищ, чим зацікавив італійську компанію. За результатами робочої зустрічі учасники підписали протокол, у якому зафіксували  напрямки співробітництва. Разом з головою ОДА свої підписи під документом поставили директор з поставок аеродромного обладнання ТОВ «Авіаекспорт» Валерій Гінзбург, директор компанії «Аеродроммаш» Олександр Кузнєцов та координатор з іноземної діяльності італійської компанії «Petroltechnica S.P.A.» Сільвіо Мішель Албанезе.

Загалом програма бізнес делегації розрахована на три дні. Вчора інвестори поспілкувалися з директором запорізького аеропорту Віктором Біскупським , заступником голови обласної державної адміністрації Петром Гончаруком. У планах бізнесменів – зустріч із зацікавленими представниками бізнесу Запорізької області та структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Триває набір кадрового резерву держслужбовців

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів