Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відтепер результативність роботи обласної влади може простежити кожен

10 листопада 2011 - 15:38

Відтепер результативність роботи обласної влади може простежити кожен

У рамках регіонального форуму «Сильні регіони, потужна національна економіка – формування дорожньої карти України щодо регіонального економічного розвитку», який пройшов у Запоріжжі, заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук презентував моніторинг Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2015 року.

Як пояснив посадовець, після завершення розробки самої Стратегії регіонального розвитку перед керівництвом регіону постало два завдання – напрацювати управлінську систему реалізації Стратегії та віднайти можливості для того, щоб громадськість могла простежити результативність діяльності обласної влади у цьому напрямку. За словами представника обласної виконавчої влади, на сьогодні ці важливі завдання виконані.

- На початку поточного року ми затвердили пріоритетні напрямки роботи обласної влади. Пріоритети були розроблені, зокрема, і на основі завдань Стратегії. Виконання пріоритетних напрямків дозволяє нам відстежувати щомісячні коливання соціально-економічних показників та оперативно приймати управлінські рішення для виправлення ситуації, - пояснив Петро Гончарук. - Таким чином було вирішено питання системи практичної реалізації Стратегії розвитку.

Одночасно з впровадженням пріоритетних напрямків роботи керівництво облдержадміністрації спільно з фахівцями проекту Канада – Україна «Регіональне врядування та розвиток» розпочало розробку моніторингу Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2015 року. За словами заступника голови ОДА моніторинг об’єднує індикатори трьох важливих документів - Стратегії регіонального розвитку, виконання пріоритетних напрямків розвитку ОДА та оцінки результатів діяльності обласної виконавчої влади для КМУ, що дозволяє простежити, які зрушення відбуваються у тій чи іншій галузі.

Петро Гончарук повідомив, що програма моніторингу Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2015 року вже розміщена на офіційному сайті обласної державної адміністрації.

- Кожен, хто має доступ до Інтернету, може скачати цю програму на свій робочий стіл і, ознайомившись з показниками, зробити власний висновок про роботу обласної влади, - підбив підсумок посадовець.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 804-го дня війни

В Запорізькій області об’єднають медичні установи – допомога вузьких спеціалістів стане більш якісною та доступною

Перший з 40 нових потужних позашляховиків передали нашим захисникам на Запорізький напрямок

Запорізька область визначила переможців обласного етапу баскетбольного турніру проєкту «Пліч-о-пліч»

Я вважаю, що кожен чоловік може себе знайти в Збройних Силах, – майбутній військовослужбовець

Будівництво підземної школи в Біленьківській громаді Запорізького району дозволить забезпечити офлайн-навчанням усіх учнів громади

Як ветеранам і цивільним порозумітися: новий інформаційний проєкт

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів