Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Моя головна мета – засипати прірву між владою та людьми»

15 листопада 2011 - 13:17

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко провів перший брифінг на займаній посаді. Він одразу вибачився за те, що був якийсь час закритий для представників ЗМІ, і пояснив це тим, що детально вивчає ситуацію в області.

Перше, що цікавило журналістів, - можливі кадрові зміни в міській організації Партії регіонів, зокрема, стосовно керівника міської організації ПР Володимира Кальцева.

- З усією відповідальністю кажу, що знаю Володимира Кальцева дуже добре, і в мене немає до нього ніяких претензій з точки зору його роботи в партії. Змін у керівництві та основному складі міської організації Партії регіонів не буде. Коли мене тільки призначили головою облдержадміністрації, я сказав, що моє завдання – все краще зберегти та примножити. Цей принцип стосується моєї роботи і в облдержадміністрації, і в Партії регіонів.

Також Олександр Пеклушенко підкреслив, що його нові заступники – Віктор Ємельяненко (проходить стажування на посаду першого заступника голови ОДА), Юрій Пелих (стажист на посаду заступника голови-керівника апарату ОДА) та Олександр Дудка (стажується на посаді заступника голови ОДА з питань агропромислового комплексу) - не належать до жодної фінансової групи і є представниками єдиної команди, яку він називає «Запорізький край». За  словами керівника області, саме ці люди змогли здобути високий авторитет в регіоні, а також дуже добре знають Запорізьку область, що є однією з головних умов для якісної роботи.

Олександр Пеклушенко підтвердив журналістам інформацію про призначення своїм радником з питань будівництва об’єктів соціального значення і, зокрема, мостових переходів через річку Дніпро Заслуженого будівельника України Івана Сухомлина.

- Іван Сухомлин – один з тих, хто володіє всією інформацією щодо будівництва мостових переходів, і його знання, його позиція як професіонала для мене буде дуже важлива. Це людина, яка по-справжньому, щиро закохана в наше місто, - підкреслив голова облдержадміністрації.

Крім того, Олександр Пеклушенко окреслив програму мінімум, яка наразі стоїть перед ним як перед керівником обласної виконавчої влади.

- Найголовніше зараз – підхопити дуже складний механізм роботи всієї області, щоб все працювало без помилок та збоїв, щоб нам вдалося успішно завершити 2011 рік і вдало почати 2012. Я не планую будувати фонтани в кожному селі, для мене головна мета – засипати прірву між владою та людьми, – зазначив Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів