Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Перший віце-прем’єр–міністр України Анатолій Кінах за дорученням Президента України Віктора Ющенка представив активу області новопризначеного голову Запорізької облдержадміністрації Юрія Артеменка

11 лютого 2005 - 17:59

Анатолій Кінах розповів про перші кроки нового Уряду, поставив конкретні завдання перед регіоном і висловив впевненість, що новий голова усвідомлює свою відповідальність перед суспільством. «В Україні повинна формуватись нова влада, влада, яка опікується турботою про людей, – наголосив київський гість. – Вона повинна бути чесною і прозорою».

У відповідь Ю. Артеменко сказав, що ми спільно будемо вирішувати всі проблеми регіону, дбати про добробут кожного. Двері обласної виконавчої влади відкриті для конкретних пропозицій, ініціатив, добрих починань.

Нового голову облдержадміністрації привітав голова обласної ради Володимир Березовський та всі присутні в залі.

Після відбулася прес-конференція для центральних та місцевих засобів масової інформації.

Голова облдержадміністрації ознайомив київського гостя з проектом будівництва історико-етнографічного комплексу «Запорізька Січ» на о. Хортиця.

В кінці дня перший віце-прем’єр-міністр Анатолій Кінах разом з губернатором Юрієм Артеменком та президентом Запорізького союзу промисловців та підприємців Петром Ванатом відвідали ВАТ «Запоріжтрансформатор», де ознайомились з виробництвом і поспілкувались з працівниками підприємства.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також