Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Забезпечення спортивного та культурного дозвілля у Василівці - приклад для інших територій

8 грудня 2011 - 10:17

Забезпечення спортивного та культурного у Василівці  - приклад для інших територій

Перебуваючи з робочою поїздкою у Василівці, голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко оглянув територію фізкультурно-оздоровчого  комплексу «Таврія», на якому проводиться реконструкцію. За словами директора комунального закладу Володимира Чабана, Василівський ФОК планують розширити: облаштувати тенісний корт, спортивний майданчик. Сьогодні тут ведуть роботи з реконструкції трибун, побутових приміщень тощо. В майбутньому планують збудувати котельну.

Крім того, у рамках перебування в райцентрі очільник області ознайомився з роботою центру культури міста, відвідав галерею народного мистецтва. На базі центру культури та дозвілля працюють 24 творчі об’єднання, народний театр, вокальні та танцювальні колективи. У 2011 році в хореографічному та виставковому залі проведено капітальний ремонт. Але вся будівля центру культури і дозвілля зведена 70 років, тому  потребує капітального ремонту. За попередніми підрахунками, його реконструкція обійдеться в 500 тисяч гривень.

Олександр Пеклушенко позитивно оцінив роботу керівництва району в цьому напрямку. Він відзначив, що на території дбають про спортивне та культурне дозвілля. – Такий рівень роботи – приклад для всіх інших територій, - підкреслив голова облдержадміністрації. І додав, що з таким підходом керівництво успішно справиться з усіма наміченими планами.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів