Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Не всі території забезпечили погашення боргів з обов’язкових платежів

16 грудня 2011 - 09:16

Не всі території забезпечили погашення боргів з обов’язкових платежів

В обласній державній адміністрації відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та стипендій, яке  провів  заступник голови обласної державної адміністрації Микола Ярмощук.

На порядок денний винесено питання про стан розрахунків підприємств-боржників з Пенсійним фондом України та виконання завдань, визначених розпорядженням голови обласної державної адміністрації щодо погашення заборгованості з обов’язкових платежів.

За інформацією заступника голови ОДА Миколи Ярмощука, сума заборгованості із заробітної плати у листопаді  2011 року скоротилась на 6,5 млн. грн. або на 13% по відношенню до попереднього місяця і станом на  01.12.2011 складала  44,8 млн. грн.

Щодо розрахунків з обов’язкових платежів, станом на 01.12.2011 заборгованість запорізьких підприємств перед Пенсійним фондом становила 163,4 млн. грн. З них 59,6 млн. грн. –  заборгованість із сплати страхових внесків, 12,1 млн. грн. – борг по єдиному внеску, 91,7 млн. грн. - заборгованість по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових і наукових пенсій.

- Є відповідне доручення голови облдержадміністрації щодо погашення частини заборгованості з обов’язкових платежів на підприємствах міст і районів області. Однак не всі території поставились до виконання цього завдання відповідально, - зазначив Микола Ярмощук. - Низький рівень виконання завдання спостерігається у таких районах області: Запорізький (31,1%), Приморський (39,9%), Мелітопольський (42,5), Чернігівський (44,9%), Кам’янсько-Дніпровський (56,9%), Веселівський (69,7%), а також у м. Мелітополь (54,3%). Успішно виконали доручення щодо погашення недоїмки по страхових внесках у Бердянському, Гуляйпільському, Куйбишевському, Новомиколаївському, Оріхівському, Пологівському, Приазовському, Розівському, Токмацькому районах, а також у м. Бердянськ та м. Токмак.

У ході наради представники районів та міст обласного значення, які не забезпечили виконання поставлених завдань, звітували про причини такої ситуації та доповіли представнику обласної виконавчої влади про подальші плани і заходи, які вживатимуть для забезпечення погашення існуючих боргів.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Одного чоловіка поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 804-го дня війни

В Запорізькій області об’єднають медичні установи – допомога вузьких спеціалістів стане більш якісною та доступною

Перший з 40 нових потужних позашляховиків передали нашим захисникам на Запорізький напрямок

Запорізька область визначила переможців обласного етапу баскетбольного турніру проєкту «Пліч-о-пліч»

Я вважаю, що кожен чоловік може себе знайти в Збройних Силах, – майбутній військовослужбовець

Будівництво підземної школи в Біленьківській громаді Запорізького району дозволить забезпечити офлайн-навчанням усіх учнів громади

Як ветеранам і цивільним порозумітися: новий інформаційний проєкт

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни