Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькому дитячому будинку-інтернату виповнилося 30 років

3 січня 2012 - 14:23

Запорізькому дитячому будинку-інтернату виповнилося 30 років

Напередодні новорічних свят свій 30-річний ювілей відсвяткував колектив комунального закладу «Запорізький дитячий будинок-інтернат» на Великому Лузі. Привітати ювілярів завітали представники облдержадміністрації, профспілки працівників соціальної сфери, шефських організацій, а також єпископ Запорізький та Мелітопольський Лука.

У святково прикрашеній залі для гостей та вихованців інтернату влаштували концерт. Кращих працівників закладу, педагогів, які працюють від початку роботи дитячого будинку-інтернату, нагороджено почесними грамотами, а діти отримали  святкові подарунки.

Зі сцени звучали слова привітання та вдячності за самовіддану працю, за любов та ласку, з якою тут опікуються вихованцями - хлопчиками, що мають порушення розумових здібностей.

У будинку - інтернаті запроваджено новітні методики реабілітації дітей, створено максимально наближені до домашніх умови проживання та виховання.  В інтернаті перебувають хлопці віком від 4 до 35 років. Наразі  тут  проживають 113 вихованців,  з них 55 -  віком до 18 років.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також