Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

За інформацією головного управління економіки облдержадміністрації у 2005 році планується стажування менеджерів у Німеччині та країнах ЄС за Програмою “Українська ініціатива”

9 березня 2005 - 14:35

Запорізька регіональна робоча група Міжвідомчого  центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва (МЦПК) повідомляє, що секретаріатом МЦПК у рамках Програми перепідготовки управлінських кадрів для  сфери підприємництва (“Українська ініціатива”)  планується  стажування: у Німеччині : групи з 20 чол. з знанням німецької мови протягом 3 місяців. Конкурсний відбір – Київ, 1 квітня п.р. Стажування  з 11 квітня; 2 групи по 20 чол. з англ. мовою протягом місяця. Конкурсний відбір – Київ, 30-31 березня та 19-23 вересня п.р. Стажування І групи – з 30 травня, ІІ групи – з 20 листопада п.р.; група з 20 топ-менеджерів (перша чи друга особа в компанії) без знання іноземної мови протягом місяця. Конкурсний відбір – Київ, 30 травня – 3 червня. Стажування з листопада п.р.

Стажування у країнах ЄС за програмою Tacic Managers’ Training Programme (MTP)   (з знанням англійської та інших мов ЄС) протягом 2-3 місяців, конкурсний відбір – Київ, березень п.р. Стажування з 23 квітня.

Транспортні витрати до/із Німеччини – за рахунок підприємств чи учасників стажування, витрати на утримання менеджерів у Німеччині – за рахунок приймаючої  сторони. Транспортні витрати до/із країн ЄС за Tacic MTP, а також витрати на утримання менеджерів у країні перебування бере на себе приймаюча сторона. .

До участі у конкурсі запрошуються спеціалісти, які пройшли перепідготовку у вищих навчальних закладах – учасниках “Української ініціативи”, а також менеджери, що мають вищу економічну освіту і вільно володіють німецькою, англійською,  іншими мовами ЄС.

Претенденти на стажування в установленому порядку надають документи секретарям регіональних робочих груп МЦПК. Після проходження попереднього конкурсного відбору та отримання рекомендації на стажування від регіональної робочої групи (за формою 4п), інформація про претендента вноситься у банк даних МЦПК. За два тижні претенденту повідомляється про дату і час проходження ним конкурсного відбору. Тел./факс Секретаріату МЦПК (044) 285 62 89.

В області діє регіональна робоча група МЦПК в Запорізькій області, яка знаходиться за адресою: 69107, м. Запоріжжя, пр. Леніна, 164, тел. для довідок: 39-02-23, 39-04-49.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в ефірі телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни