Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

Відбулося чергове навчання

6 лютого 2012 - 09:59

Відбулося чергове навчання

У Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів, в рамках реалізації плану-графіка навчання на 2012 рік, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14.12.2011 # 525, відбулося двотижневе навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації спеціалістів відділів структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, виконавчого апарату обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради, райадміністрацій Запорізької міської ради, які вперше прийняті на державну службу та службу в органи місцевого самоврядування.

Під час відкриття семінару, зі вступним словом до учасників навчання звернулися заступник керівника апарату облдержадміністрації, начальник організаційного відділу апарату Запорізької облдержадміністрації Кархачов В. Г. і директор Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів Яновська Л.І., котрі наголосили на необхідності постійного вдосконалення державними службовцями та посадовими особами місцевого самоврядування власної професійної компетентності та побажали всім слухачам успішного навчання та подальшого кар’єрного зросту.

В ході навчання слухачі мали змогу ознайомитися з широким колом питань, пов’язаних з конституційно-правовими засадами здійснення публічної влади в Україні; основами теорії державного будівництва; правовими основами діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування; особливостями державної політики в системі державної служби, проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування; нормативно-правовим регулюванням трудових відносин; профілактикою та протидією корупції в контексті правотворчих процесів в Україні; практичними аспектами застосування Закону України "Про доступ до публічної інформації"; інноваційними соціальними технологіями в діяльності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування; підготовкою прийняття та організації виконання рішень в державному управлінні; прогнозуванням соціальних явищ та процесів; розвитком лідерських якостей та інш.

У висвітленні означених тем взяли участь викладачі провідних вищих навчальних закладів м. Запоріжжя, зокрема Запорізького національного університету, Класичного приватного університету, Запорізької державної інженерної академії та викладачі-практики – начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Запорізькій області, керівники відділів апарату і структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації та виконавчого апарату Запорізької обласної ради.

По завершенні навчання слухачі успішно склали залік з питань теорії та практичної діяльності спеціалістів відділів структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, виконавчого апарату обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради, райадміністрацій Запорізької міської ради, які вперше прийняті на державну службу та службу в органи місцевого самоврядування та отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Всього учасниками навчання стали 39 осіб, з них – 19 державних службовців та 20 посадових осіб місцевого самоврядування.

Читайте також

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку

«У Збройних силах України повинна бути гендерна рівність», – 29-річна Катерина вирішила приєднатися до захисників