Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжжя інформаційне – на Міжнародному виставковому форумі

15 березня 2005 - 10:04

Змістовною та зовні привабливою була експозиція нашого регіону, що мала назву "Запоріжжя інформаційне", упорядником якої стало управління у справах преси та інформації облдержадміністрації за активної участі  та підтримки Запорізької обласної державної телерадіокомпанії, видавничого дому "Кераміст", видавництв "Просвіта", "Прем’єр, "Дике Поле", "Поліграф", видавничих комплексів ВАТ "Мотор Січ", ЗНТУ, ЗДІА та ЗДУ, рекламного агентства "Тандем-У", Мелітопольської та Бердянської міських друкарень.

Завдяки спільним зусиллям цих установ та організацій вдалося комплексно й ґрунтовно представити інформаційну галузь області, її мас-медійну та видавничу складові, а саме кращі зразки періодичної та книжкової друкованої та аудіовізуальної продукції, інші інформаційні засоби, що презентують духовну та культурну самобутність та економічну унікальність Запорізької області.

'Запоріжжя інформаційне' – на Міжнародному виставковому форуміВласне, головною метою цього виставкового заходу була демонстрація реальних  можливостей та пріоритетів розвитку інформаційної галузі держави численним поважним іноземним гостям, котрі брали участь у 7-й Міністерській Європейській конференції з питань політики у  сфері засобів масової інформації. Основними темами, що обговорювались на  цьому  представницькому форумі, який пройшов з ініціативи України та під егідою Ради Європи, стали: свобода висловлювань під час кризових  ситуацій, культурне розмаїття та медійний плюралізм, інформаційне суспільство тощо.

Важливість цього заходу та актуальність обговорюваних тем підтвердила й особиста участь у роботі конференції Президента України Віктора Ющенка, який переконаний, що наша країна має всі передумови стати рівноправним учасником загальноєвропейського інформаційного простору, який ґрунтується на засадах відкритості й достовірності, принципах свободи слова та демократії.

Загалом, результати 7-ї Міністерської Європейської конференції сприятимуть окресленню європейської політики у сфері засобів масової інформації на прийдешні роки.

 

Управління у справах преси

та інформації облдержадміністрації

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни