Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Депутатський корпус затвердив пріоритетні напрямки роботи облдержадміністрації на 2012 рік

23 лютого 2012 - 13:43

Депутатський корпус затвердив пріоритетні напрямки роботи облдержадміністрації на 2012 рік

У ході засідання сесії обласної ради  затверджено Пріоритетні напрямки роботи Запорізької облдержадміністрації на 2012 рік, які презентував депутатам заступник голови ОДА Петро Гончарук.

- Головна мета нашої роботи – підвищення якості життя населення та його довіри до влади шляхом реалізації масштабних соціально-економічних інноваційних проектів у регіоні. Ми будемо активно співпрацювати з громадськістю та серйозно моніторити виконання роботи за цими пріоритетами, - зазначив Петро Гончарук.

Нагадаємо, у листопаді минулого року в облдержадміністрації проходили громадські слухання, де на розгляд запорізької громади було винесено  десять напрямків, яким буде приділена посилена увага з боку влади у 2012 році.

За словами Петра Гончарука, пріоритетні напрямки роботи 2011 року були доопрацьовані з урахуванням досвіду їх реалізації та сьогоденної ситуації. Так, цього року  виділено в окремий напрямок тему «Розвиток регіональної інфраструктури та реформування житлово-комунального господарства», а також розділено пріоритет «Продовольча та енергетична безпека», який реалізовувався у 2011 році, на два окремих напрямки: «Продовольча безпека та розвиток агропромислового комплексу» і «Енергетична безпека та енергозбереження».

Крім того, у переліку пріоритетів доповнено напрямок «Залучення інвестицій», відтепер він включатиме і сферу міжрегіональної та міжнародної співпраці. Також дещо змінено напрямок «Екологічно сприятливий регіон»: поточного року увага влади буде спрямована не тільки на покращення екології, але й на раціональне використання природних ресурсів.

Таким чином цього року облдержадміністрація зосередиться  на десяти пріоритетах: стабільна робота реального сектора економіки; продовольча безпека та розвиток агропромислового комплексу області; енергетична безпека та енергозбереження; розвиток регіональної інфраструктури та реформування житлово-комунального господарства; активна інвестиційна політика, розвиток міжрегіонального та міжнародного співробітництва; сприятливий підприємницький клімат; турбота про людей; розвиток культури, туризму та курортно-рекреаційної сфери; поліпшення екології та раціональне використання природних ресурсів; наповнення бюджету, оптимізація та контроль бюджетних витрат.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович