Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжжя готове до святкування 8 Березня – перевірено владою

3 березня 2012 - 15:57

Продовольчий ярмарок, квітковий павільйон, продуктовий ринок та супермаркет – ці об’єкти напередодні 8 березня відвідали голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко та Запорізький міський голова Олександр Сін.

Як пояснив очільник області, це рішення було прийняте з метою перевірити життєдіяльність Запоріжжя перед святом і, насамперед, щодо забезпечення продовольчої безпеки та стабільної цінової політики.

Спочатку керівники області та міста відвідали ярмарок на площі біля запорізького цирку, де традиційно щосуботи свою продукцію реалізують місцеві сільгоспвиробники. Вартість та якість продукції – основні моменти, на які звертали увагу Олександр Пеклушенко та Олександр Сін. Ціни на харчі очільники області та міста також порівняли на «Критому ринку» і у супермаркеті.

Крім того Олександр Пеклушенко та Олександр Сін завітали до квіткового павільйону. Адже саме квіти стануть найбільш затребуваним товаром у передсвяткові та святкові дні. Скільки вони будуть коштувати та чи вистачить квітів для усіх бажаючих? Підприємці запевнили: дефіциту квітів не буде, а їхня вартість не зростатиме.

- Цю перевірку ми дійсно провели у контексті підготовки до святкування 8 Березня. Разом з тим, під час заходу ми порушували серйозні питання, насамперед, стосовно продовольчої безпеки. Загалом нас задовольнила і кількість, і якість товарів - і на ярмарку, і на ринку, і у торгівельній мережі. Приємно здивували ціни. Вони не тільки стабільні, але й по деяких позиціях навіть знизилися. Тому хочу подякувати всім міським службам та соціально відповідальним бізнесовим структурам, що задіяні у цих процесах, - зазначив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, підбиваючи підсумки робочої поїздки..

- Ми відпрацьовуємо декілька напрямків стабільного забезпечення міста продовольством. Для кожної соціальної групи з різними фінансовими можливостями є свої – ярмарки, ринки або стаціонарні торгівельні об’єкти. Я вважаю, що це правильна позиція, коли торгівля орієнтується на свого конкретного покупця, зі своїми можливостями та побажаннями, - додав Запорізькій міський голова.

Не обійшлось напередодні свята і без побажань, щоправда, цього разу - чоловікам.

- Чоловікам хочу побажати бути здатними: все те, що накопичили у душах, у серцях та … гаманцях – все до останнього віддати нашим коханим жінкам – закликав запорізьких мужчин Олександр Пеклушенко.  

Читайте також

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія