Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці обрали «господинь свого краю»

6 березня 2012 - 13:33

Запоріжці обрали  «господинь свого краю»

Традиційно напередодні Міжнародного жіночого дня в обласній державній адміністрації підбиваються підсумки обласного конкурсу «Господиня свого краю». Цього року це вже ХІ за ліком змагання запорізького жіноцтва, яке представляє різні сфери життєдіяльності. У конкурсі взяли участь 111 жінок, які проживають та працюють у Запорізькій області. Вони боролися за перемогу в 15 номінаціях:  «Жінка – берегиня свого роду», «Жінка – військовослужбовець та працівник Збройних Сил України», «Жінка – громадський діяч», «Жінка - керівник підприємства», «Жінка – працівник агропромислового комплексу», «Жінка – працівник засобів масової інформації», «Жунка – працівник культури та мистецтва», «Жінка – працівник малого та середнього бізнесу», «Жінка – працівник освіти і науки», «Жінка – працівник охорони здоров’я», «Жінка – працівник сфери соціального захисту населення», «Жінка – працівник правоохоронних, судових органів, нотаріату та адвокатури», «Жінка – працівник фінансових та банківських установ», «Жінка – працівник органів виконавчої влади» та «Жінка-спортсменка».

29 з них визнано лауреатами  конкурсу «Господиня свого краю». З цієї нагоди в облдержадміністрації відбулися урочистості, де голова ОДА  Олександр Пеклушенко привітав та нагородив переможців.

- Жінка сьогодні є рушійною силою чи не у всіх сферах життя. Такі сфери як освіта, медицина, культура фактично  мають жіноче обличчя, за невідповідну плату витягують на собі цілі галузі. Хочу щиро вибачитися перед вами за нелегке життя, за економічні умови, які не дозволяють вам більше часу присвячувати собі та відпочинку. Але я гарантую, що ми зробимо все, щоб ви відчували себе щасливими.   Дякую вам за все, - зазначив Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами