Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада сприяє розв’язанню проблемних питань громадян

7 березня 2012 - 09:24

Обласна влада сприяє розв’язанню проблемних питань громадян

Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Дудка провів нараду з проблемного питання виділення земельної ділянки у с. Нагорному Михайлівської сільради Вільнянського району.

На одному з особистих прийомів громадян до заступника голови ОДА звернувся Володимир Меньшов, представник ініціативної групи членів акціонерного товариства ВАТ «Мотор Січ». Як пояснив заявник, у  2004 році незаконним рішенням колишній голова Михайлівської сільради виділив земельну ділянку, якою володіло підприємство ВАТ «Мотор Січ», стороннім особам. У подальшому представники ініціативної групи не раз зверталися до судів, однак через ті чи інші формальні причини ці справи були закриті. Нині ж члени ініціативної групи звернулися до представника обласної виконавчої влади з проханням посприяти у розв’язанні проблемного питання – відмінити самовільне рішення колишнього голови сільради.

Як повідомив О. Дудка, це питання детально вивчили юристи обласної державної адміністрації. Про результати цієї роботи учасників наради поінформував начальник юридичного відділу ОДА Олександр Міняйло.

- Об’єктивність та законність рішення, яке було прийнято головою Михайлівської сільради у 2004 році, дійсно викликає сумніви. Однак обласна державна адміністрації не має права звертатися до суду, тим більше, що термін позовної давності вже минув. Єдине, що ми можемо зробити – звернутися до прокуратури щодо проведення перевірки об’єктивності рішень суду, які були винесені по даній справі, - повідомив О. Міняйло.

За підсумками наради заступник голови облдержадмінстраії Олександр Дудка доручив начальнику юридичного відділу підготувати звернення до прокуратури. У разі, якщо перевірка виявить порушення, термін позовної давності відмінять і можна буде подати позов на перегляд справи.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами