Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Регіональний фонд підтримки підприємництва прозвітував про свою роботу в 2011 році

27 березня 2012 - 11:43

Регіональний фонд підтримки підприємництва прозвітував про свою роботу в 2011 році

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів засідання Наглядової ради Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області», в якому взяли участь генеральний директор Українського фонду підтримки підприємництва Любов Стасів та її перший заступник Ігор Богатирьов.

У ході засідання генеральний директор Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізькій області Володимир Степаненко прозвітував про діяльність установи у 2011 році, ознайомив присутніх з програмою діяльності  на 2012 рік. Крім того,  обговорено порядок часткового відшкодування з обласного та районних бюджетів відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого та середнього бізнесу для реалізації інвестиційних проектів.

- За підсумками минулого року Запорізька область має високі показники за багатьма критеріями. Так, Запорізький міський ФПП посідає перше місце в Україні за кількістю наданих консультацій суб’єктам малого підприємництва, обласний – на другому місці. Також обласний фонд посідає п’яте місце за розмірами кредитних портфелів фондів підтримки підприємництва, загальна сума яких складає 2,5 млн.грн. Перші позиції і Запорізький, і обласний фонди утримують також за кількістю наданих інформаційно-ресурсних послуг за 2011 рік, - зазначила Любов Стасів.

Ігор Богатирьов висловив  сподівання на плідну роботу обласного фонду в поточному році та повідомив, що центральний офіс готовий надавати усіляку допомогу Запорізькій області.

- Ми дуже зацікавлені в активній роботі фонду і готові сприяти його розвитку, надавати правові та консультаційні послуги, всіляко допомагати у роботі, - зазначив Ігор Богатирьов.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України

Рекордні 18 медалей завоювали запорізькі спортсмени на чемпіонаті Європи з ушу

Нові домовленості між регіонами України та Європи посилять захист і безпеку – Президент на другому Міжнародному саміті міст і регіонів

Запоріжжя відсвяткувало День Європи урочистим підняттям прапора ЄС

Нацгвардієць з Енергодару на псевдо «Нота» поділився історією героїчного порятунку побратимів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одну жінку поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 805-го дня війни