Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

Інформація про участь у семінарі з обміну досвідом по впровадженню інтернет-технологій у процес підвищення кваліфікації

18 квітня 2012 - 15:27

Згідно з планом роботи Кластеру з підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, до складу якого входять 27 Центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, Київським міським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій 17 квітня 2012 року проведено семінар з обміну досвідом по впровадженню інтернет-технологій у процес підвищення кваліфікації. Формою проведення семінару став вебінар (англ. web i seminar) – сучасна форма навчання, яка проходить з використанням інтернет-технологій. До участі у вебінарі були запрошені всі Центри перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, у тому числі і Запорізький центр, працівники якого у повному складі стали учасниками навчального заходу.

В ході семінару учасники прослухали виступ директора КМЦППК Мечинського Б.І., який висвітлив досвід закладу щодо впровадження інтернет-технологій у процес підвищення кваліфікації, а також зосередив увагу на практичних питаннях проведення підвищення кваліфікації за Професійною програмою в рамках очно-заочної форми навчання.

Далі всі учасники вебінару мали змогу обговорити проблемні питання впровадження елементів дистанційного навчання у процес підвищення кваліфікації та обмінятися досвідом із застосування інтернет-технологій у навчальному процесі.

Підсумками проведення вебінару стало визнання необхідності підвищення рівня використання сучасних електронних технологій у процесі підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, а також налагодження плідної співпраці між Центрами перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у вирішенні означених питань.

Читайте також

Диспетчерський центр «Укренерго» застосував графік аварійних відключень до кінця сьогоднішнього дня у Запорізькій області

Труднощі з оформленням пенсії та відновленням житла: Зінаїда Бойко відповіла за запити мешканців регіону

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ