Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Визначено кращих державних службовців області

27 квітня 2012 - 13:00

Визначено кращих державних службовців області

В області підбито підсумки першого етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який проводиться серед працівників державних органів влади, та визначено переможців і лауреатів у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Про це повідомив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації, голова оргкомітету обласного етапу конкурсу Юрій Пелих.

У номінації «Кращий керівник» брали участь керівники структурних підрозділів державного органу: департаментів, управлінь, відділів, секторів. У цій номінації перемогла заступник начальника відділу підготовки виробництва, технагляду, комплектації управління капітального будівництва облдержадміністрації Анастасія Дайнега, а лауреатом став начальник відділу зв’язків з політичними партіями та громадськими організаціями управління з питань внутрішньої політики ОДА Павло Мяло.

У номінації «Кращий спеціаліст»  брали участь спеціалісти, спеціалісти I та II категорій, провідні, головні спеціалісти  структурних підрозділів державного органу. Переможцем стала головний спеціаліст відділу культури та мистецтва управління культури і туризму  ОДА Марина Анісімова, а лауреатами – головний спеціаліст сектору профілактичної роботи  та оздоровлення служби у справах дітей ОДА Інна Лозовицька та головний спеціаліст сектору профілактичної роботи  та оздоровлення служби у справах дітей ОДА Ольга Прошкіна.

- У конкурсі брали участь держслужбовці, які займають посади II-VII категорій. Для учасників конкурсу в номінації «Кращий керівник»  була вимога щодо загального стажу державної служби не менше п'яти років, з них на керівних посадах - не менше двох років, у номінації «Кращий спеціаліст» загальний стаж державної служби мав складати не менше двох років. Ще одна умова участі в конкурсі -  відсутність дисциплінарних стягнень на момент проведення конкурсу, - пояснив Юрій Пелих.

Всеукраїнський конкурс проходить у три тури, перший з них завершується 30 квітня. Другий тур триватиме з травня по червень, третій – з вересня по жовтень.

Нагородження переможців та лауреатів конкурсу за підсумками ІІІ туру відбудеться наприкінці року.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями