Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Курортний сезон: перевірка готовності

16 травня 2012 - 13:00

Курортний сезон: перевірка готовності

Сьогодні голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко перебуває з робочою поїздкою у приморських районах області з метою ознайомлення зі станом готовності територій і закладів до відкриття курортно-оздоровчого  сезону. Першим пунктом зупинки стало сел. Кирилівка Якимівського району, де у місцевому будинку культури відбулася нарада з широкого спектру питань.

- Ми приїхали до вас не контролювати, а допомагати. Наше завдання – з’ясувати, що потрібно і що ми можемо зробити, щоб запоріжці, наші гості відпочивали в комфортних умовах, - окреслив мету, відкриваючи нараду, Олександр Пеклушенко.

Представники обласної і місцевої влади обговорили широке коло питань: щодо стану готовності оздоровчих закладів, санітерно-епідеміологічної ситуації, водозабезпечення, забезпечення пожежної безпеки, правопорядку тощо.

Про загальний стан доповів Кирилівський селищний голова Іван Малєєв, а також озвучив главі області пропозиції щодо розв’язання нагальних проблем.

Зокрема, передати дільницю дороги на косі Пересип на баланс Облавтодору, оскільки утримувати її місцевими силами нема можливості. Також попросив обласні контролюючі органи посилити роботу по боротьбі зі стихійною торгівлею. І головна та застаріла проблема курортного селища – водозабезпечення і водовідведення.  За підсумками обговорення цього питання голова облдержадміністрації доручив відповідним структурам підготувати пакет документів для включення кирилівських об’єктів водопостачання в програму «Питна вода» і винесення цього питання на найближче засідання сесії облради.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні