Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Території області прозвітували про освоєння державних субвенцій та розрахунки за спожиті послуги

16 травня 2012 - 14:36

Території області прозвітували про освоєння державних субвенцій та розрахунки за спожиті послуги

Заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук провів обласну селекторну нараду щодо стану освоєння субвенцій з державного бюджету на будівництво, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності. Також розглядались питання розрахунків населення та підприємств регіону за спожиті послуги.

- Головне питання сьогоднішньої наради – освоєння субвенцій на будівництво, реконструкцію та утримання доріг і вулиць комунальної власності. Всього з державного бюджету в область надійшло 23 млн.грн., з них профінансовано 10,6 млн.грн. Найгірші показники у використанні цих коштів мають м.Бердянськ, Михайлівський, Новомиколаївський, Оріхівський та Приморський райони, вони ще не освоїли жодної копійки. На високі  показники вийшли Кам’янсько-Дніпровський район – 98,6%,  Великобілозерський – 95,4% та Веселівський район – 89,5%, - повідомив Петро Гончарук.

Також учасники наради  розглянули стан розрахунків підприємств області за спожитий природний газ. Так, на 15 травня концерн «Міські теплові мережі» (м.Запоріжжя) розрахувався на 50,9%, Бердянське ПТМ – на 48,4%, ТОВ «Токмак теплоенергія» - на 54,7%, ТОВ «Мелітопольські тепломережі» - на 58,5%.

Краща ситуація з розрахунками перед ПАТ «Запоріжгаз» у підприємств теплоенергетики. Найвищий рівень сплати мають Вільнянське ОВУЖКГ (100%), КП «Житлосервіс» Гуляйпільської міської ради (99%) та КП «Дніпрорудненські теплові мережі» (92%). Найгірші показники у КП «Андріївська тепломережа» (73%).

Що ж стосується стану виконання підприємствами ТКЕ графіків погашення заборгованості за природний газ, успіхів досягли ПрАТ «Василівкатепломережа» (виконання графіка – 265,1%),  КП «Житлосервіс» м.Пологи (132,2%) та концерн «МТМ» м.Запоріжжя (111,5%).

Підбивалися підсумки й щодо розрахунків населення за послуги з водопостачання та водовідведення. Середній рівень розрахунків по області станом на 1 квітня складає 95%, борг перед підприємствами – 116,9 млн.грн. Найкраще розраховується населення Чернігівського району (102,9%), м.Токмак (102,2%) та Великобілозерського району (99,9%), найгірше – Запорізького (81,3%), Пологівського (86,1%) та Бердянського (86,6%) районів.

Середній рівень розрахунків населення за централізоване опалення та гаряче водопостачання станом на 1 квітня складає 88,6%, борг перед підприємствами - 320,3 млн.грн. На 200% розрахувався Новомиколаївський район, на 100,7% - Якимівський, на 96,2% - м.Енергодар. Найгірші показники мають Приморський (46,5%) та Чернігівський (74,2%) райони,  м.Токмак (75,7%).

Середній рівень розрахунків населення за утримання будинків та при будинкових територій по області складає 92,3%, загальний борг перед підприємствами – 99,8 млн.грн. Серед лідерів - жителі Куйбишевського (122,6%), Бердянського (114,8%) та Приморського (100,7%) районів, найбільші боржники – жителі Михайлівського (61,4%), Запорізького (84,6%) та Кам’янсько-Дніпровського (87,3%) районів.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія