Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

25 млн. грн. субвенції вже надійшли в область

18 травня 2012 - 11:39

25 млн. грн. субвенції вже надійшли в область

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко підписав розпорядження, яким затверджено перелік об’єктів і заходів, що будуть профінансовані у цьому році за рахунок субвенції з державного бюджету в розмірі 25 млн.грн.. Саме ця сума вже надійшла в область і розподілена таким чином. 

На першу чергу реконструкції обласного протитуберкульозного диспансеру виділено  2657,122 тис. грн.;  на реконструкцію будівлі поліклініки Якимівської центральної районної лікарні –  3408,257 тис.грн.; на другий етап реконструкції спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів "Інтелект" у сел. Кушугум Запорізького району – 1200,0 тис. грн.; на реконструкцію опалювальної мережі з переводом на газове опалення Данило-Іванівської загальноосвітньої школи –  581, 934 тис. грн.; на реконструкцію будівлі обласної філармонії у м. Запоріжжя –  9509,579 тис. грн.; на реконструкцію артезіанської свердловини та водонапірної башти в с. Верхня Криниця Василівського району - 1261,596 тис. грн.; на реконструкцію господарсько-питного водопроводу по вул. Приморській м. Василівка Запорізької області - 1048,6 тис.грн.; на реконструкцію водоводу с. Костянтинівка Пологівського району - 614,564 тис. грн.; на реконструкцію центральної котельні  м. Оріхів - 718,348 тис. грн.  

Розпорядником цих коштів та відповідальним за їх освоєння в повному обсязі визначено управління капітального будівництва облдержадміністрації.

Ще 4 млн. грн. субвенції виділено безпосередньо Запорізькому району на будівництво поліклініки на 250 відвідувань у сел.Кушугум.

Нагадаємо, загалом у 2012 році для Запорізької області в державному бюджеті на видатки розвитку передбачено 451,9 млн.грн., що на 215 млн.грн. або вдівічі більше, ніж торік. Це четверте місце серед областей України як за загальним обсягом субвенцій, так і в розрахунку на одну тисячу населення.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія