Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі сільгосппідприємства будуть отримувати дотації за приріст поголів’я корів

18 травня 2012 - 12:06

Запорізькі сільгосппідприємства будуть отримувати дотації за приріст поголів’я корів

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко підписав розпорядження, яким затвердив порядок використання коштів обласного бюджету, що спрямовуватимуться на виплату дотації сільськогосподарським підприємствам за приріст поголів’я корів молочного та комбінованого напряму в 2012 – 2013 роках.

Дотація в розмірі 5 тис. грн. за одну прирощену або закуплену голову (в порівнянні з наявним поголів’ям  за станом на 1 січня цього року) надаватиметься сільськогосподарським підприємствам на конкурсній основі.

З метою визначення переліку сільськогосподарських підприємств, які матимуть право на отримання дотації, буде створена конкурсна комісія, до складу якої увійдуть фахівці ГУ агропромислового розвитку ОДА, Головного фінансового управління ОДА, ГУ статистики у Запорізькій області, Державної фінансової інспекції в Запорізькій області та Державної податкової служби в Запорізькій області.

Для участі в конкурсі сільськогосподарські підприємства мають надати комісії такі документи: заявку на участь у конкурсі, довідку з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, довідку про відсутність (наявність) заборгованості зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), копії документів, що підтверджують придбання корів, копію звіту «Стан тваринництва», витяг з Реєстру тварин, копії паспортів великої рогатої худоби на все прирощене поголів’я.

Результати проведення конкурсу будуть оприлюднені в газеті «Запорізька правда».

При цьому не можуть розраховувати на дотацію підприємства, яких визнано банкрутами чи які перебувають у стадії ліквідації; які мають більш ніж піврічну заборгованість перед бюджетом і Пенсійним фондом.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області